Referat: Selånger FK - Kubikenborgs IF

Selånger-Kuben 17-0 (5-0)
gult kort: Zia Nourozi, Jens Forslund Larsson
rött kort: Anton Svedin, 2 gula

Redan i den första matchminuten gör Selånger 1-0 och sen rullar det på. Vi gör en bra första halvlek men orkar inte ta jobbet i andra. Selånger hade toppat upp sitt lag i den här matchen med flera spelare ur A-truppen från div 1. Vi kom med 7 U17 spelare så vägde vi lite lätt i närkampsspelet. Men jag tycker ändå att vi föll med flaggan i topp. Några chanser fick vi till. Johan Skog låg bakom de flesta i första halvlek med både skott och som framspelare. Bästa chansen hade Bletuart Sallauka men bollen gick strax över ribban. I andra halvlek blev det 12 mål i baken varav Johan Skog släppte in 5. Det står rätt. Vår skyttekung fick ställa sig i mål sedan dagens målvakt Anton Svedin blev frilägesutvisad. I slutet på matchen hade vi 3 bra lägen genom Mahmoud Elassir som kom igenom och fick på några bra skott som deras målvakt fick göra några bra räddningar på. Plussar för Miguel på backen som utvecklas hela tiden.